Studentmössa 2015. Handtillverkad av högsta kvalitet

Inför Studenten 2015 så har vi på ABC-Gruppen, företaget bakom Sveriges populäraste studentmössor, tagit fram ett antal studentpaket och studentmössor för att göra din student till ett minne för livet. Här hos oss kan du skapa just din unika studentmössa och komplettera den med brodyrer och initialer i olika färger i valfri text.

Skapa din unika Studentmössa!

Skapa din unika studentmössa!

ABC-Gruppen månar om traditionerna. Samtidigt leder vi utvecklingen av studentmössor, ett arbete som till stor del görs tillsammans med elever runt om i Norden. Hos oss kan du få studentmössor som är traditionella eller de lite mer moderna varianterna som vi tagit fram under 2000-talet. Det är din student, ditt minne, ditt val!

När du valt vilken typ av studentmössa du vill ha, kan du sedan komplettera den med brodyrer, initialer och olika tillbehör för att skapa en personlig och unik studentmössa.

Genom våra studentpaket får du även ett av marknadens bästa priserbjudanden med rabatt på upp till 49%.

Marknadens bästa villkor

Med över 500 000 nöjda kunder genom åren är vi trygga i att kunna erbjuda marknadens absolut mest generösa beställningsvillkor, som bland annat ger dig 14 dagars full returrätt från det du mottagit produkten. Du kan när som helst höra av dig med frågor till vår uppskattade kundservice, som har 9.6 av 10 i betyg på Trustpilot.

Våra studentmössor tillverkas för hand!

Hantverk av högsta kvalité

Våra studentmössor är handsydda för att ge bästa passform med material av högsta kvalitet, allt för att ge dig de bästa förutsättningarna till en av de mest minnesvärda dagarna i ditt liv. Vi erbjuder flera olika kvaliteter på studentmössan, från enkla modeller till mer exklusiva. Välj det som passar just dig!

ABC-Gruppen

För en skoltid värd att minnas!
Studentmössor, skolfoto och skolkläder är några av våra produkter och tjänster.

KUNDSERVICE

Svaren på de vanligaste frågorna hittar du här på hemsidan. Du är också varmt välkommen att ta kontakt med vår kundtjänst.

KÖPA STUDENTMÖSSA

Köp din studentmössa online. Vi har Sveriges populäraste studentmössor!

In English

ABC-Gruppen is the largest supplier of graduation hats in Sweden and Scandinavia. Read more about us in English here.

ABC-Gruppen - Sveriges populäraste studentmössa och skolfoto
Stockholm | Göteborg | Malmö | Uppsala | Västerås | Örebro | Linköping | Helsingborg | Jönköping | Norrköping