GARANTERAD LEVERANSTID - BESTÄLL STUDENTMÖSSA IDAG - SNABB LEVERANS!

Om ABC-Gruppen

ABC-Gruppen finns i Sverige, Danmark och Finland och är en del av ABC-Gruppen Norden AB, Nordens största leverantör av studentartiklar. Vi vill skapa en minnesvärd skoltid för alla elever. Våra prisvärda produkter stärker traditionerna och samhörigheten på skolorna och de kan dessutom sparas och bli till fina minnen. Vi är mest kända för våra studentmössor, skolfoton, skolkläder och årsböcker och vi utvecklar hela tiden vårt utbud.

Vi är ett ungt och innovativt företag som vuxit fort. Idag är vi 50 fast anställda och ytterligare 50 arbetar under vår hektiska högsäsong. Vi samarbetar med över 700 skolor i Norden och varje år levererar vi studentmössor till de flesta av Sveriges och Danmarks studenter. Framgången beror till stor del på våra goda kundkontakter och djup förståelse för och kunskap om skoltiden, studentfirandet och rådande trender. Vi förstår elevernas, föräldrarnas och skolledningarnas behov och önskemål och lever upp till deras förväntningar. Det skapar förtroende.

Som ett professionellt och etiskt företag vet vi hur viktigt det är att agera ansvarsfullt i kontakterna med eleverna och skolorna. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och trygghet till våra kunder. Exempelvis har vi marknadens överlägset bästa villkor för elever som vill ändra eller avboka en beställning. Dessutom erbjuder vi fri returrätt på alla produkter, även de som är personligt anpassade. Att vi år efter år blir ombedda att komma tillbaka till skolorna är ett bevis på att vårt engagemang för eleverna uppskattas och att vi levererar det vi lovar, och mer därtill.

I början av 2000-talet utmanade tre unga killar en hel bransch. Med hjälp av mod, starkt elevengagemang och en obotlig övertygelse lyckades de skapa en riktig framgångssaga. Grundarna Alexander Grepe, Babak Faramarzian och Tomas Sundh arbetar idag aktivt för att främja ungt företagande. De delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter bland annat genom att föreläsa på skolor om hur man startar, driver och marknadsför företag. De är också rådgivare till många UF-företag.

ABC-Gruppen har fått stor uppmärksamhet och flera utmärkelser för sin innovativa och framgångsrika tillväxt. Företaget utsågs år 2010 till Årets Företagare av organisationen Företagarna i Stockholm och blev både år 2009 och 2010 utnämnt till Gasellföretag av Dagens Industri. År 2011 och 2013 blev även ABC-Gruppen utnämnt till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

FLA
ABC Gruppen’s CEO and all top management commit to uphold ABC Gruppen’s Code of Conduct(CoC) and would ensure all the suppliers of the company to comply with this CoC. ABC Gruppen AB is one of the members of Fair Labor Association, our company’s CoC meets Fair Labor Association’s Workplace Code of Conduct.

ABC-Gruppen - Sveriges populäraste studentmössa
Stockholm | Göteborg | Malmö | Uppsala | Västerås | Örebro | Linköping | Helsingborg | Jönköping | Norrköping