GARANTERAD LEVERANSTID - BESTÄLL STUDENTMÖSSA IDAG - SNABB LEVERANS!

Om ABC-Gruppen

ABC-Gruppen grundades år 2002 och finns representerade i Sverige, Danmark och Finland – Totalt sett är vi Nordens största leverantör av studentartiklar! Vi vill skapa en minnesvärd skoltid för alla elever med våra prisvärda produkter stärker traditionerna och samhörigheten på skolor. Vi är mest kända för våra studentmössor och vi utvecklar hela tiden vårt utbud.

Vi är ett ungt och innovativt företag som vuxit fort. Idag är vi 30 fast anställda och ytterligare 30 arbetar under vår hektiska högsäsong. Vi samarbetar med över 700 skolor i Norden och varje år levererar vi studentmössor till de flesta av Sveriges och Danmarks studenter. Framgången beror till stor del på våra goda kundkontakter och djup förståelse för och kunskap om skoltiden, studentfirandet och rådande trender. Vi förstår elevernas, föräldrarnas och skolledningarnas behov och önskemål och lever upp till deras förväntningar. Det skapar förtroende.

Som ett professionellt och etiskt företag vet vi hur viktigt det är att agera ansvarsfullt i kontakterna med eleverna och skolorna. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och trygghet till våra kunder. Exempelvis har vi marknadens överlägset bästa villkor för elever som vill ändra eller avboka en beställning. Dessutom erbjuder vi fri returrätt på alla produkter, även de som är personligt anpassade. Att vi år efter år blir ombedda att komma tillbaka till skolorna är ett bevis på att vårt engagemang för eleverna uppskattas och att vi levererar det vi lovar, och mer därtill.

I början av 2000-talet utmanade tre unga killar en hel bransch. Med hjälp av mod, starkt elevengagemang och en obotlig övertygelse lyckades de skapa en riktig framgångssaga. Grundarna Alexander Grepe, Babak Faramarzian och Tomas Sundh arbetar idag aktivt för att främja ungt företagande. De delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter bland annat genom att föreläsa på skolor om hur man startar, driver och marknadsför företag. De är också rådgivare till många UF-företag.

ABC-Gruppen har fått stor uppmärksamhet och flera utmärkelser för sin innovativa och framgångsrika tillväxt. Företaget utsågs år 2010 till Årets Företagare av organisationen Företagarna i Stockholm och har två år utnämnts till Gasellföretag av Dagens Industri. Under flera år har också ABC-Gruppen utnämnts till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work.

ABC-Gruppen – Del av AJAT-koncernen
ABC-gruppen ingår idag som en del av AJAT-koncernen som är verksam i de nordiska länderna och ägs gemensamt av företrädare från Sverige och Danmark. Genom detta ägande säkras möjligheten att även framöver möta kundernas höga krav på effektiv logistik, e-handel och stärkt fokus på kvalitet. Läs mer

ABC-Gruppen - Sveriges populäraste studentmössa
Stockholm | Göteborg | Malmö | Uppsala | Västerås | Örebro | Linköping | Helsingborg | Jönköping | Norrköping