GARANTERAD LEVERANSTID - BESTÄLL STUDENTMÖSSA IDAG - SNABB LEVERANS!

Höstens roligaste minnen

Malin_Granetoft

Malin Granetoft – Utprovare Team Malmö

Att träffa så många nya människor varje dag, åka runt till så många nya städer och såklart att få tillbringa så mycket tid med min kära kollega My!

Sammanhållningen vi hade mellan oss utprovare, man såg verkligen fram emot återträffarna uppe i Stockholm & att träffa alla andra utprovare och kollegor!

Indra Segercrantz

Indra Segercrantz – Utprovare Team Sthlm Mellan

Sthlm Mellan Det roligaste med jobbet på ABC-gruppen var att träffa alla elever och dela deras glädje! Att få hjälpa till och vara en del av deras student! Mitt bästa minne är från utbildningsveckan då jag fick träffa och lära känna alla underbara människor på ABC-gruppen. Att man fick vänner för livet.

Elin Söderström

Elin Söderström – Utprovare Team Sundsvall

Det roligaste med jobbet var att det var så stor fokus på oss som jobbade, vi hade mycket som peppade oss, massa roliga påhitt, tävlingar och bra feedback på det vi gjorde. Abc-gruppen skämde bort en och såg verkligen till att man hade kul, så man själv kunde peppa eleverna sedan!

Mitt bästa minne är från när vi hade middagen efter utbildningsveckan, alla var sjukt taggade inför hösten och hade verkligen humöret på topp. Kändes precis som alla känt varandra i evigheter trots att vi precis hade nyss träffats!

josefine

Josefine Kjellsson – Utprovare Team Uddevalla

Det roligaste med jobbet på ABC var att man hela tiden fick uppleva nya saker, mötet med studenterna som gav en så mycket glädje när man hjälpte dem med mössorna, även att man hade så kul på jobbet så att det ibland inte ens kändes som att man arbetade! Att jobba på ABC är något alla borde göra!

Svårt att bara välja ett minne av så många! Men ett tillfälle som jag blir glad av bara när jag tänker på det, är när vi besökte en skola i Skövde och vi hade haft utprovningar hela dagen och haft ett väldigt hektiskt schema och detta var sista utprovningen för dagen, både jag och Linnea var lite övertrötta, då råkar jag säga lite fel ord under en utprovning vilket slutar med att jag börjar skratta så mycket så att det inte går att sluta och framför mig sitter det en klass på 30 elever, men det hela slutar med att hela klassen skrattar med mig och vi lyckas slutföra utprovningen där varenda en hade ett leende på läpparna! Sen är även alla återträffar i Stockholm härliga minnen jag aldrig kommer att glömma!

anton

Anton Svensson – Utprovare Team GBG Syd

Roligast med jobbet var att träffa så många förväntansfulla studenter men även alla roliga resor man gjort i sitt distrikt!
Bästa minnet är helt klart personalträffarna vi hade varje månad där allt slit under månaden glömdes bort genom all lyx vi fick!
Ett toppen jobb där allt går i 110% under den korta period arbetet pågår under!

linn

Linn Krouthén – Utprovare Team Västerås

Det roligaste med att jobba på ABC-gruppen var all team-work, alla tävlingar, att få dela dagen med förväntansfulla och glada studenter och att ingen dag var den andra lik.
De bästa minnena måste vara alla övertrötta skrattanfall med min teamkollega Jennifer och våra speciella lunchställen (som i bakluckan på en Mc Donald’s parkering).

39308_10151463653898275_2062264858_n

Sandra Hagström – Utprovare Team Gävle

Det absolut roligaste med att jobba på ABC-gruppen va framförallt det stora äventyret man fick vara med om. Alla platser och människor man fått besöka. Sedan veta att man hade världens bästa medarbetare som stöttade ditt arbete i vått och torrt. Samt se sig själv utvecklas vecka för vecka!

Om jag verkligen ska välja ut enbart ETT minne så är det bästa minnet jag har från ABC-gruppen var såklart känslan och stoltheten, när mitt team vann sin första och enda säljtävling, det var ett oslagbart minne!

530196_4459683895925_1512879350_n

Daniel Holmes – Utprovare Team GBG Nord

Roligaste var all gemenskap, man kommer till ett företag där jobbet inte bara är ett jobb utan det också blir en stor del av ens sociala liv.

Mitt bästa minne är svårt men alla resor man får göra tillsammans med en go kompis är svårslagna. Jag gillar dock överraskningar och när vi blev skickade till Motala 3,5 timme bort med kort varsel var också ett bra minne!

maja

Maja Härnqvist – Utprovare Team GBG Syd

Att få träffa alla goa och peppade studenter, hjälpa dem att välja rätt, berätta och inspirera de blivande studenterna från sin egen student. Inte en enda dag gick utan att man fick vara en glädjespridare. Som att återuppleva studenten – varje dag!

Alla återträffar vi hade – det vill säga när alla anställda en gång i månaden samlades. Vi gav varandra respons och tips för att bli bättre säljare, pratade mycket jobb, gjorde aktiviteter ihop, allt från film-mys och lekar i storstaden till svårslagna temafester. Vi blev som en enda stor familj, ända ner från Danmark till långt upp i Norrland.

ABC-Gruppen - Sveriges populäraste studentmössa
Stockholm | Göteborg | Malmö | Uppsala | Västerås | Örebro | Linköping | Helsingborg | Jönköping | Norrköping