GARANTERAD LEVERANSTID - BESTÄLL STUDENTMÖSSA IDAG - SNABB LEVERANS!

Karriärsmöjligheter

Anna_Sjostrom

Brinner för nöjda kunder: Anna Sjöström

Mitt ansvar är att ge alla våra kunder den bästa tänkbara servicen vi kan erbjuda. Jag leder ett större kundtjänstteam som alltid sätter kundens behov först.

Vad betyder 4.1?
Löpande mäter och följer vi upp hur nöjda kunderna är med kontakten med oss på en skala mellan ett och fyra. Då vi alltid vill överträffa våra kunders förväntan siktar vi alltid på 4.1 så att vi alltid ska göra det lilla extra i kontakten med våra kunder.

Vad är ditt bästa 4.1 minne?
När en kund kontaktar oss med panik i rösten och säger att han missat att beställa en studentmössa och att han tar studenten imorgon. Efter att ha pratat med vår inköpschef inser vi att vi inte kommer kunna garantera leverans imorgon då personen bor på en plats som ligger väldigt avsides. Då vi inte ser några andra alternativ beslutar sig jag och en kollega för att personligen köra ut studentmössan under eftermiddagen. När vi väl kommer fram blir han extremt glad och imponerad av det vi gjort. Dagen efter skickar han massa bilder från hans student och tackar än en gång för service i världsklass!


Lina_Johansson

Säljaren med det stora hjärtat: Lina Johansson

Jag träffar elevråd och elevkårer för att visa hur vi kan hjälpa dom att skapa en minnesvärd skoltid för alla studenter i deras skola, samtidigt som jag alltid ger dom femstjärnig service.

Du var årets säljare 2010, vad motiverar dig?
När en kund ringer mig och säger att det är så roligt att jobba med ABC-Gruppen och att de verkligen är nöjda. Det värmer mitt hjärta. Jag gör allt för mina kunder och det är riktigt roligt när man får uppskattning för det. Vad är ditt bästa försäljningsknep? Sälj inte! Hjälp istället kunden, var ärlig och och få dina kunder nöjda. Alla vinner med den attityden.

Vad är det bästa med att jobba inom ABC-Gruppen?
Vi är ett företag som tror på unga talanger och hjälper personer utvecklas. Dessutom har vi förmodligen de bästa företagsfesterna i Sverige! Jag har de bästa kollegorna som verkligen bryr sig
och ser alla som en del av familjen.


Tomas Sundh

Den entreprenöriella VDn – Tomas Sundh

En viktig egenskap som företagsledare och entreprenör är att aldrig vara nöjd utan alltid, utvecklas och sträva efter att bli ännu bättre.

Vad utmärker ABC-Gruppen som ett entreprenöriellt företag?

ABC-Gruppens sätt att se på världen, strävan efter att alltid göra det lite bättre för våra kunder och sättet vi möter utmaningar, är tre av huvudfaktorerna för vår framgång. Samtliga tre är nyckelfaktorer i hur man bygger ett världsklassbolag. Vi har även högt fokus på innovation där de nya idéerna både uppmuntras och belönas.

Varför är entreprenörer så viktiga?

Det finns manga studier som visar en tydlig koppling mellan entreprenörskap och ett lands välfärd. ABC-Gruppen försöker löpande inspirera och hjälpa unga entreprenörer till att lyckas, för att vi tror att det kommer göra Sverige till ett lite bättre land att leva i och skapa en bättre välfärd på lång sikt.


Alexander_Grepe

Den inspirerande innovatören – Alexander Grepe

Som ledare av IT-avdelningen är det mitt ansvar att utveckla system som gör organisationen mer effektiv.

Vad är din vildaste idé som någonsin lanserats inom ABC-Gruppen?
När vi flyttade till vårt nya kontor hade jag en galen idé om att skapa en mysig lounge i mitten av kontoret med en gräsmatta, loungestolar och björkar. Det är nu mer ett uppskattat inslag i det öppna kontorslandskapet som jag har fått höra mycket positiva kommentarer kring från våra besökare.

Hur arbetar ni med innovativt tänkande inom IT-avdelningen?
Vi låter hela IT-avdelningen fokusera en halvdag per månad på innovation. Under denna halvdag är allt tillåtet bortsett från att arbeta med sina vardagliga arbetsuppgifter. Vi har lånat idéen från Google och har blivit ett uppskattat inslag som hjälpt oss tänka utanför boxen och utvecklas som människor. Win-win!


Karin_Nordqvist

En teamplayer i världsklass – Karin Nordqvist

Jag ser till att alla våra säljare och utprovare har det de behöver, när de behöver det utan att veta varför de behöver det.
Det roligaste med att jobba med alla dessa människor är att se dom, mig själv och företaget utvecklas tillsammans.

Vad motiverar dig till att bli en team player I världsklass?`
Att varje dag komma till jobbet och se alla leenden på mina underbara kollegor.

Vad är ditt bästa minne från din tid på ABC-Gruppen?
Jag kände mig väldigt stolt när vi mottog utmärkelsen som en av Sveriges bästa arbetsplatser från A Great Place To Work under 2011.
Vi känner oss som en stor familj och denna utmärkelse påminde mig om varför detta är den bästa arbetsplats jag jobbat på.

ABC-Gruppen - Sveriges populäraste studentmössa
Stockholm | Göteborg | Malmö | Uppsala | Västerås | Örebro | Linköping | Helsingborg | Jönköping | Norrköping