GARANTERAD LEVERANSTID - BESTÄLL STUDENTMÖSSA IDAG - SNABB LEVERANS!

Sveriges bästa arbetsplats

VAD ÄR DET FÖR NÅGOT SOM GÖR JUST OSS TILL EN AV SVERIGES BÄSTA ARBETSPLATS?

Det kanske är den fantastiska lokalen som vi sitter i, den otroliga samhörigheten eller för att vi alla som arbetar här är likasinnade i vår vilja att utvecklas och aldrig nöja oss? Att vi dessutom får chansen att arbeta med en av livets roligaste milstolpar Studenten, bidrar så klart också. Mest troligt är att det är en kombination av allt detta som gör just oss till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Våra ledord; Glädjespridare, Innovativa, Coola, Roliga, Personliga men framförallt Familjära får oss att med stolthet komma till jobbet varje dag och känna att det vi gör verkligen gör skillnad.

Fast det mest fantastiska kanske ändå är att vi är unga och att tillsammans skapat något enastående, alltid med inställningen att allt är möjligt och ett leende på läpparna.

ABC-Gruppen AB – Utsedda 2011 till Sveriges 9e bästa arbetsplats!

kontor

kontor2

NÅGRA ORD FRÅN FAMILJEN

”För mig är ABC-Gruppen Sveriges bästa arbetsplats för att man ser framemot att gå till jobbet varje dag eftersom ingen dag är den andra lik! Det händer mycket olika saker under en dag och som person utvecklas man enormt då man hela tiden ställs inför olika prövningar och uppgifter. Att vi dessutom har en helt enastående gemenskap bland alla avdelningar gör att ABC-Gruppen platsar högt upp på listan av Sveriges bästa arbetsplatser!”

Cecilia Persson / Tf. Supply Chain Manager

”Kreativ miljö, frihet under ansvar, fantastiska kollegor med engagemang och hjärta, min andra familj”

Marie Sjöström / Customer Service agent

”Att vakna varje dag och veta att när du kommer till din arbetsplats så möts du av trevliga, glada, öppna och positiva människor som gör att du ser fram emot att vakna! Många företag påstår att de har en glad och familjär samanhållning men hur många kan egentligen bevisa det? Har man spenderat mer än fem minuter med de anställda på ABC-Gruppen vill man inte lämna dem och det är vårt bevis på att vi jobbar på Sveriges bästa arbetsplats!”

Andreas Wimmer / Account manager

”Nya idéer uppskattas, medarbetare ställer upp för varandra, man umgås på jobbet men även efter jobbet, roliga aktiviteter som arrangeras utanför arbetstid, bra förståelse för privatlivet, hårt och bra arbete ger mycket beröm från kollegorna och cheferna”

Andreas Rönnlöf / Warehouse manager

ABC-Gruppen - Sveriges populäraste studentmössa
Stockholm | Göteborg | Malmö | Uppsala | Västerås | Örebro | Linköping | Helsingborg | Jönköping | Norrköping