Designa
Designa

Säljassistent till ABC-Gruppen i Stockholm

Stockholm Ansök senast 18 mars

Förläng eller återvänd till studenten – vi har jobbet för dig!

ABC-Gruppen är Sveriges största leverantör av studentmössor och finns idag representerade i Sverige och Danmark. På ABC-Gruppen tror vi på mångfald och hållbarhet är en naturlig del av den dagliga verksamheten. ABC-Gruppen älskar att stärka traditioner och samhörigheten, genom de produkter och tjänster som erbjuds till landets alla skolor och studenter. Genom åren har ABC-Gruppen tillverkat och levererat över 1 miljon unikt designade studentmössor.

Tar du studenten iår eller har du redan tagit studenten och tyckte det var det roligaste du upplevt? Vill du i höst få chansen att förmedla till de nya studenterna om ditt livs roligaste händelse?

Om du svarat ja på dessa frågor så har vi på ABC-Gruppen jobbet för dig!

Jobbet som säljassistent hos oss på ABC-Gruppen handlar om att bidra till att göra studenten minnesvärd för Sveriges blivande studenter. Arbetet pågår från september till sista november och är en heltidstjänst. Som säljassistent innebär det att du och en kollega besöker studenterna på gymnasieskolorna i ditt distrikt. Ni hjälper dem att prova ut och beställa studentmössor samt tillhörande kollektion. Det blir upp till dig att hjälpa studenterna att förstå att studenten idag är så mycket mer än bara en studentmössa. Det är den bästa tiden i deras liv!

Är du rätt för oss? 

·      Vi söker dig som har lätt till skratt och gärna bjuder på dig själv

·      Du ska ha god samarbetsförmåga och älska att arbeta i team

·      Du sporras av tävlingar!

·      Du är stresstålig och det bästa du vet är att träffa nya människor!

·      Vi söker dig som inte är rädd för att ta i när det behövs

·      Du ska vara självständig och ha stor ansvarskänsla.

·      Du älskar roadtrips och att upptäcka nya platser.

·      Du ska vara flexibel och vara beredd att ge 100 %

·      Du behöver ha körkort 

Vad får du av oss?

ABC-Gruppen erbjuder en av Sveriges bästa säljutbildningar och jobbet som säljassistent är en erfarenhet olik alla andra. Under ett antal intensiva månader kommer du att träffa mycket nya människor, skaffa vänskapsband för livet och ständigt utmanas till att prestera ditt bästa. Som stöd får du upprepade utbildningar och coachning från kunnig personal och teambuilding-aktiviteter vid varje månadsslut. Har du rätt driv och engagemang får du helt enkelt mycket tillbaka! Vi söker ständigt efter nya talanger som efter säsongen kan fortsätta sin karriär inom företaget. 5 av 8 bland våra permanenta säljare har faktiskt börjat som säljassistent en gång i tiden, liksom ett stort antal bland den övriga personalen! Dessutom kommer du att jobba på ett företag som fem gånger har blivit utsedda av Great Place To Work till en av Sveriges bästa arbetsplatser! #stolta

Vi ser fram emot din ansökan och kom ihåg – Man tar bara studenten en gång!

Ansök nu

Se alla lediga jobb