Designa
Designa

Vinn gratis studentmössor till hela din klass

ABC-Gruppen är Nordens största leverantör av studentmössor. Vi erbjuder ett unikt trygghetspaket med öppet köp, fri returrätt på alla produkter och full storleksgaranti. Man tar bara studenten en gång, så varje studentmössa från ABC-Gruppen genomgår flera kvalitetskontroller och vi använder alltid de bästa material vi kan finna för att din studentmössa ska hålla sig fin, inte bara på studentdagen utan för ett helt liv.

  Om du missat eller inte kunnat köpa på skolans utprovning ska du välja en standardstorlek. Det blir inte lika exakt som en skräddarsydd men fungerar bra för de flesta.

  Den perfekta mössan får du när du besöker skolans utprovning. Med våra provmössor kan du ta fram en exakt storlek som tar hänsyn till dina unika förutsättningar.

  För att få rätt storlek på din studentmössa, mät med ett måttband över pannan på den bredaste punkten. Avrunda sedan till närmaste hel centimeter (uppåt eller nedåt) för att få fram din storlek.

  Välj den omkrets som passar bäst bland provmössorna på utprovningen.

  Du kan finjustera din storlek om du känner att du ligger någonstans mellan två storlekar för att få din perfekta passform.

  Hög eller låg kulle? Prova det som passar ditt huvud bäst bland våra provmössor.

  Vi skyddar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.