Designa
Designa

Hur vi arbetar under Covid-19

Här kan du läsa om hur vi som företag har anpassat vårt arbete: 
https://www.abcgruppen.se/om-abcgruppen/samarbete/.

Några av de åtgärder som vidtagits är följande:

  • Handsprit och information:  Vi kommer på varje studentmössutprovning erbjuda handsprit och tydliga skyltar med information om hur man skall agera under vår studentmössutprovning.
  • Datorer: Vi kommer att uppmana samtliga till att ta med egen dator för att designa och beställa sin studentmössa på, men självklart erbjuder vi också datorer till utlåning. Efter att varje klass är färdig med studentmössutprovning använder vi antibakteriella servetter som vi noggrant torkar av och rengör datorerna med. Servetterna är effektiva mot virus samt bakterier och avlägsnar eventuell smitta snabbt så att utrustningen är redo att användas direkt efter.
  • Munskydd och plasthandskar: Vi kommer tillhandahålla munskydd och plasthandskar till vår personal. Dessa används av vår personal om de behöver vistas i närheten av elever t.ex. för att kontrollera om rätt storlek är vald.
  • Engångsmätverktyg: Vi har alltid provmössor i samtliga storlekar, men kommer också att erbjuda engångsmätverktyg för att mäta storlekar som sedan kasseras efter användning. Innan man tar i några av våra provmössor måste handsprit användas.
  • Löpande testning och krav på att stanna hemma: All personal kommer löpande testas och vid minsta symtom måste de stanna hemma och får inte återgå till arbetet utan att de kan uppvisa ett negativt PCR-prov.