Designa
Designa

Hur betalar jag in min faktura?

Du får din faktura 7-14 dagar efter att du har slutfört din beställning på din registrerade mailadress. Det går fortfarande att ändra på din beställning om du har ändringstid kvar, även om du redan har fått fakturan.

Du kan betala din faktura via Swish eller din internetbank med hjälp av knapparna på den digitala fakturan. Du kan även betala fakturan som vanligt via din bank om du uppger Bankgironumret, OCR-numret och beloppet. 

Om du inte betalar fakturan via knapparna behöver du logga in manuellt på din bank och uppge OCR-numret som står på fakturan, bankgironumret och beloppet du ska betala. Det är viktigt att OCR-numret antecknas rätt, annars kan det hända att betalningen inte hittas. 

Du betalar till Klientmedel Billogram AB senast några dagar innan förfallodatumet. Tänk på att det är vanligt att det tar några dagar innan betalningen kommer in från banken och om du registrerar din betalning på en helg kommer det på nästkommande bankdag.

Alla våra fakturor skickas med 20 dagars betalningsvillkor och det finns möjlighet att skjuta fram den med eller delbetala i 3 månader.

Detta kan du göra direkt i MittABC genom att välja ”Skjut Upp” bredvid förfallodatumet när du har loggat in! 

Har du inte kvar ditt ordernummer? Då kan du trycka på ”Tappat bort ditt ordernummer?” länken så får du den skickad direkt till dig!