Designa
Designa

Kan jag delbetala min faktura?

Självklart! Du kan välja att delbetala din faktura upp till tre månader. Vill du delbetala kan du själv välja det direkt via MittABC

Så här gör du:

Logga in på MittABC med ditt ordernummer och välj knappen ”Skjut upp” bredvid förfallodatumet. 

I kalendern som dyker upp väljer du det datum då hela fakturan måste vara betald, upp till max tre månader efter nuvarande förfallodatum.

Du kan sen betala på dina egna villkor. Det innebär att du kan betala hur mycket du vill, när du vill. Huvudsaken är att hela beloppet är betalad fram till sista betaldatumet som du har valt.

Vi kan tipsa om att lägga in en påminnelse i mobilen när det är dags att betala och hur mycket. Detta eftersom vi inte skickar ut flera fakturor, utan du betalar in på samma faktura som du har fått. När det är dags att betala, använd det OCR-nummer som du finner på fakturan varje gång du betalar så att vi vet att det är just du som har betalat.

Exempel på hur du kan betala av fakturan: Om din faktura är på 1500 kr, kan du betala 500 kr denna månad, 500 kr nästa och 500 kr månaden efter. Dock måste alla 1500 kr vara betalt senast det datum du angivit. 

Psst. Du hittar ditt ordernummer i orderbekräftelsen som skickats till dig via SMS och E-post i samband med att du gjorde din beställning.
Hittar du inte den kan du välja ”Tappat bort ditt ordernummer?” direkt på inloggningssidan till MittABC så skickas ett mail till dig med ditt ordernummer. 

Gå direkt till MittABC