Designa
Designa

Kläder för ökad samhörighet

Vi har kläderna till din skola, förening eller elevkår! Med våra 20-års erfarenhet kan vi se till att skapa merch i hög kvalité oavsett om du är en skola, elevkår eller förening!

Skolmerch

Som vår samarbetspartner har ni möjlighet att skapa en skolunik webbshop med er egna framtagna skolkollektion för att skapa gemenskap.

Skapa en webbshop

Kårkläder

Som vår samarbetspartner har ni möjlighet att beställa kläder till elevkårsstyrelsen för att representera och synliggöra er elevkår. Populära designval för att enkelt komma igång.

Beställ kårkläder

Eventkläder

Som vår samarbetspartner har ni möjlighet att enkelt och smidigt göra direktbeställningar av kläderr till eventet, turneringen eller skolan. Börja skapa gemenskap.

Beställ eventkläder

Studentoveraller

Som vår samarbetspartner har ni möjlighet att beställa studentoveraller till Er student. Välj mellan att beställa dom direkt eller genom Er egna webbshop.

Läs mer

KLÄDER

Proffs på kläder
i över 20år

ABC-Gruppen har levererat kläder till skolor och föreningar i över 20 år. Fokus har alltid legat på kvalité och enkelhet för kunden. Alla plagg som ingår i vår kollektion har genomgått gedigna tester för att säkerställa att de håller våra högt uppsatta kvalitetskrav, tvätt efter tvätt. Läs mer om våra olika koncept ovan. Vi kan hjälpa er oavsett om det är till elevkårsstyrelsen, hela skolan eller till det där speciella eventet!