Designa
Designa

Personuppgiftspolicy

All behandling av personuppgifter och kunddata sker i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR) samt personuppgiftslagen (SFS 1998:204), kallad PUL i dagligt tal, och lagen om elektronisk kommunikation (SFS 2003:389).

Personuppgifter som du lämnar via hemsidan kommer att användas för att kunna hantera din beställning, fakturering, leverans och marknadsföringsåtgärder. Kommunikation kan ske via brev, e-post eller SMS.

Behandling av vissa uppgifter kan även ske hos samarbetspartners och systerbolag i den mån sådana är engagerade för fullgörandet av avtalet mellan kund och bolaget.

I. Vi använder oss endast av de personuppgifter du meddelat oss i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.

II. Uppgifter som rör din person används endast av vårt eget bolag samt våra systerbolag (som ingår i samma koncern) samt av våra samarbetspartners för betalning och leverans för att genomföra mellan oss överenskomna avtal och i första hand för att ta betalt för och skicka varor till den adress som du uppgett.

III. Du kan vända dig till vår kundtjänst om du har frågor om dina lagrade data eller vill ändra eller radera dem.

IV. När du registrerar dig för vårt nyhetsbrev eller skapat ett konto sparar vi din e-postadress och telefonnummer och använder det i samband med reklam och marknadsundersökningar till dess du avbeställer nyhetsbrevet eller tar bort ditt konto.

Börja designa din studentmössa idag!

  • 100% Storleksgaranti
  • Nöjd-kundgaranti
  • Betala enkelt när du vill
Designa din mössa

Nöjdast kunder i Sverige