Designa
Designa

Störst i Sverige. Nöjdast kunder.

The ABC Story

Det här är historien om hur marknaden för studentmössor, skol- & studentkläder och andra studenttillbehör förändrades av tre unga killar. Det handlar även om sättet svenskarna firar sin skolexamen i dag. Det började när Alexander, Babak och Tomas tog studenten tillsammans i Täby utanför Stockholm år 2000. Kul med traditioner tyckte de, men det skulle gå att göra mer, mycket mer.

Så började något som i slutändan förändrade studenten och traditionerna i grunden. Från att du köpte en studentmössa i en butik till att du nu ser hela sista året som ett inspirerande avstamp in i framtiden. Glädje, traditioner och minnen blev honnörsorden.

Mod, nöjda kunder och en obotlig övertygelse gjorde att bolaget från starten år 2002 tagit emot flera ärofyllda utmärkelser; där bland utmärkelsen som Årets företagare i Täby, Gasellföretag och utmärkelsen som en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work.

ABC-Gruppen är idag Sveriges största leverantör av studentmössor och finns idag representerade såväl i Sverige som i Danmark. ABC-Gruppen är en del av AJAT-koncernen, som är verksam i de nordiska länderna. Genom AJAT säkrar ABC-Gruppen sina möjligheter att möta kundernas höga krav på effektiv logistik och e-handel genom fokus på kvalitet och innovation.

Vi har hjälpt

1 miljon studenter!

ABC-Gruppen grundades år 2002 och finns idag representerade i hela Sverige och Danmark. Vi vill skapa en minnesvärd skoltid för alla studenter genom våra marknadsledande produkter.

Vår vision

Vår vision är att vara världsledande i utvecklingen av varor
och  tjänster som stärker traditionerna, samhörigheten
och minnena från skoltiden.

Vår mission

Vår mission är att göra skoltiden värd att minnas.

Influencers

Driver du ett stort socialt konto eller blogg och vill vara med och stärka vårt varumärke i din målgrupp? Då har du kommit helt rätt! Vi är alltid intresserade av spännande samarbeten med nya profiler.

Jobba hos oss

Vill du också arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work? Brinner du dessutom för att skapa en skoltid värd att minnas för blivande studenter? Då har vi drömjobbet för dig.

Läs mer

Nöjdast kunder i Sverige