Designa
Designa

Störst i Sverige. Nöjdast kunder.

The ABC Story

År 2002 grundades bolaget ABC-Gruppen AB i Stockholm av tre unga entreprenörer, med visionen om att förändra studentmarknaden och ge traditionen om studentmössor ett modern och nytt liv. Tanken från början var att kunna möjliggöra en upplevelse för kunden som inte tidigare funnits, där alla kunder själva kunde designa och beställa sin personliga studentmössa genom att designa denna i 3D. Något som idag är verklighet genom den webbshop som ABC-Gruppen tillhandahåller för studentmössor och övriga studentprodukter till alla studenter i Sverige och Danmark.

Företag har sedan starten utvecklats starkt och är idag Sveriges största leverantör av studentmössor runt om hela landet och finns idag representerade såväl i Sverige som i Danmark. ABC-Gruppen ingår idag i AJAT-koncernen, som är verksam i de nordiska länderna och ägs gemensamt av företrädare från Sverige och Danmark. Genom AJAT säkrar ABC-Gruppen sina möjligheter att möta kundernas höga krav på effektiv logistik, e-handel och fokus på kvalitet och ständig utveckling.
Hos ABC-Gruppen tror vi på mångfald och hållbarhet är en naturlig del av den dagliga verksamheten. ABC-Gruppen älskar att stärka traditioner och samhörigheten, genom de produkter och tjänster som erbjuds till landets alla skolor och studenter. Detta görs bland annat genom att utveckla och erbjuda marknadens bästa och finaste studentmössa med tillhörande tillval och produkter. Genom åren har ABC-Gruppen tillverkar och levererat över 1 miljon unikt designade studentmössor.

Sedan starten har bolaget tagit emot flera ärofyllda utmärkelser, där ibland Årets företagare i Stockholms län, utmärkelsen som Gasellföretag samt utmärkelsen som en av Sveriges bästa arbetsplatser 2011, 2013, 2014, 2015 och 2017 i Great Place to Work-undersökningen.
ABC-Gruppen strävar ständigt efter att fortsätta utvecklas tillsammans med sina kunder och marknaden generellt. Oavsett om du är vår nästa stjärna inom vår organisation eller om du har eller kommer ta studenten, ser vi på ABC-Gruppen alltid till att skapa en skoltid värd att minnas och en oförglömlig upplevelse.

Vi har hjälpt

1 miljon studenter!

ABC-Gruppen grundades år 2002 och finns idag representerade i hela Sverige och Danmark. Vi vill skapa en minnesvärd skoltid för alla studenter genom våra marknadsledande produkter.

Vår vision

Vår vision är att vara världsledande i utvecklingen av varor
och  tjänster som stärker traditionerna, samhörigheten
och minnena från skoltiden.

Vår mission

Vår mission är att göra skoltiden värd att minnas.

Influencers

Driver du ett stort socialt konto eller blogg och vill vara med och stärka vårt varumärke i din målgrupp? Då har du kommit helt rätt! Vi är alltid intresserade av spännande samarbeten med nya profiler.

Jobba hos oss

Vill du också arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work? Brinner du dessutom för att skapa en skoltid värd att minnas för blivande studenter? Då har vi drömjobbet för dig.

Läs mer

Nöjdast kunder i Sverige