GARANTERAD LEVERANSTID - BESTÄLL STUDENTMÖSSA IDAG - SNABB LEVERANS!

ABC-Gruppen är återigen utnämnda till en av Sveriges bästa arbetsplatser
För andra gången är ABC-Gruppen utnämnd till en av de bästa arbetsplatserna i Sverige i hård konkurrens.
ABC-Gruppen placerade sig på 11:e plats vilket vi är mycket glada och stolta över.

Om Great Place to Work® Institute
Great Place to Work® Institute är ett internationellt organisationsutvecklingsföretag som grundades i USA 1983. Företaget arbetar med att utveckla arbetsplatser och organisationer;är verksamt i 46 länder i hela världen och har cirka 450 anställda. Kundorganisationerna är både nationella och internationella, av alla storlekar och finns inom alla branscher. Några exempel på lokala och/eller internationella kundorganisationer är Microsoft, American Express, Google, SAP och SAS Institute.

GPTW

Bli en del i ABC-familjen till hösten och inspirera Student 2014′s avgångselever till att tagga inför deras student.

Rollen som utprovare handlar det om att göra studenten minnesvärd för Sveriges blivande studenter. Arbetet kommer att pågå augusti – november och innebär att du och en kollega åker runt och besöker studenterna på gymnasieskolorna i ditt distrikt för att hjälpa dem att prova ut och beställa studentmössor samt tillhörande kollektion. Du lär dig att ta stort eget ansvar och hjälper nästa års studenter med att skapa ett minne för livet!

Ansök redan idag!

Join-the-fleet-popup
2013/02/14

Bli först i Sverige med Flakmössan!
Alla hjärtans dag-tävla med ABC-Gruppen och bli först med
nästa års nyhet – Flakmössan – redan i år! Endast idag 14 februari.

Nästa års stora nyhet från ABC-labbet är en mössa anpassad för att röja på flaket med (samtidigt som man behåller studentmössan ren!).
Men vi kan inte hålla oss till studenten 2014, så därför lottar vi ut 10 stycken exklusiva flakmössor bland alla våra kära följare på Instagram, redan i år!

Om du är en av de 3000 första som följer @abcgruppen på Instagram
tävlar du om denna nyhet, får del av övriga erbjudanden och tävlingar som vi kör!

Hur tävlar jag?
Följ @abcgruppen, lägg upp bilden från detta nyhetsbrev på Instagram och hashtagga ditt inlägg med #abcgruppen. Tipsa dina vänner genom att även dela inlägget på Facebook.

Massa kärlek & lycka till!

//Vi på ABC-Gruppen

xgh
2013/02/12

Ni har väl inte missat att det just nu pågår en tävling på vår Instagram?
Det enda ni behöver göra är att lägga upp en bild på er studentmössa och inkludera #abcgruppen & #student2013 i er text.
Tävlingen avslutas den 31 maj så alla hinner få sina studentmössor och ha chansen att tävla med oss!

Lycka till =)

Tävling

Tävling

Beställ din studentmössa av oss direkt på nätet. Här kan du beställa din studentmössa och studentkläder. Alla köp hanteras och skickas hem till dig i god tid till studenten. Behöver du hjälp att beställa? Hör dig till oss i vår chatt, ring eller maila så ser vi till att du får din mössa precis som du vill ha den!

studentmossa

Superfina tjejer i våra studentmössor på en av våra utprovningar som pågår nu! Bild lånad med tillstånd från 8760timmar.

8760timmar

Nu är utprovningen i full gång ute på skolorna! På våra utprovningar kan kunder prova och beställa sin studentmössa direkt via vår webshop. Hoppas ni har det kul där ute!

utprovning

En av våra grymma skolfotografer har gjort en video om en typisk dag som skolfotograf. Kolla in den här!

Nu myllrar stan av studentflak! Vi på ABC-Gruppen vill tacka för ett fint år, och hoppas att alla där ute fick en superfin student med bra väder med fest, skumpa, blommor och allt som hör till!

st2011_bild

ABC-Gruppen söker dig som har passion för avancerad webbutveckling. Är du rätt person kan vi lova att du kommer få en arbetsplats utöver det vanliga, ett otroligt utvecklande arbete och kollegor som brinner för sitt jobb. Här är allt möjligt! Läs mer och ansök här!

Nyheter

De senaste nyheterna om studentmössor, skolfoto, skoltröjor och årsböcker.

Se fler nyheter »

GPTW
En av Sveriges bästa arbetsplatser!
Join-the-fleet-popup
Utprovartjänsten finns ute nu!

ABC-Gruppen - Sveriges populäraste studentmössa
Stockholm | Göteborg | Malmö | Uppsala | Västerås | Örebro | Linköping | Helsingborg | Jönköping | Norrköping