Designa
Designa

När beställer man sin studentmössa?

Studentmössan är en produkt som sys från grunden och för hand, vilket gör att den har en längre leveranstid än andra produkter. Den längre leveranstiden för med sig att det är viktigt att beställa sin studentmössa i tid. Så när ska man beställa sin studentmössa?

 

Det är viktigt att beställa sin studentmössa i tid för att få den levererad i god tid innan studentdagen. Då mössan är en skräddarsydd produkt så tar det ett par veckor från det att du har beställt och betalat din mössa tills dess att du har den i din hand. Kika på leveransdatumet innan du beställer din studentmössa för att försäkra dig om att du får den i god tid.

Vi rekommenderar att du beställer din studentmössa redan på utprovningen när ABC-Gruppen besöker din skola eller kort där efter. Särskilt viktigt är det att beställa mössan i god tid om din skola har s.k. skolleverans. För att din studentmössa ska följa med i skolleveransen behöver du ha beställt mössan inom ett visst datum. Datumet är olika beroende på vilken skola du går – så kontakta oss gärna om du är osäker så berättar vi vilket datum som gäller för just dig!

Självklart kan du beställa din studentmössa även under våren, men se då till att göra det i god tid för att hinna få hem studentmössan och säkerställa att den passar och att du är nöjd.

Absolut sista dagarna att beställa studentmössan för att hinna få den innan studenten brukar vara någon gång i början på maj varje år.