Designa
Designa

Så ska du tänka med accessoarer till balen och studenten!

Hej alla stilmedvetna studenter! Nu närmar sig de två stora höjdpunkterna under skolåret – studenten och balen. Med 20 års erfarenhet av studentbranschen vill vi dela med oss av våra bästa tips kring hur du kan tänka med accessoarer för att skapa en minnesvärd och stilsäker outfit på både studenten och balen.

 

Färgmatchning

Ett av de enklaste sätten att skapa en välbalanserad look är genom att matcha färgerna på dina accessoarer med din outfit. Försök att hitta accessoarer i samma färgtoner som din klänning, kostym eller skjorta.

 

Less is more

När det kommer till accessoarer är det ofta en god idé att hålla sig till ”less is more”-principen. Välj några få men väl valda accessoarer som verkligen förhöjer din outfit, istället för att överarbeta den med för många detaljer. Ett par vackra örhängen, en stilren klocka eller en elegant scarf kan göra stor skillnad.

 

Personliga detaljer

Studenten och balen är båda unika tillfällen i ditt liv, så varför inte göra din outfit personlig och minnesvärd? Detta kan innebära att bära smycken med en speciell betydelse, som en armband du fått av en nära vän eller en accessoar med dina initialer. Det är också ett utmärkt tillfälle att visa din personliga stil genom att välja accessoarer som återspeglar din smak och intressen.

 

Komfort över stil

Även om det är viktigt att se amazing ut på studenten och balen, är det också viktigt att känna sig bekväm. Se till att välja accessoarer som inte skaver, klämmer eller irriterar din hud. Alla våra smycken är exempelvis nickelfria. Tänk på att du kommer att bära dessa accessoarer under en hel dag eller kväll, så det är viktigt att de är bekväma att ha på sig. Även om det kanske är mörkt ute när du läser detta, så skiner förhoppningsvis solen på balen och studenten. Då är det viktigt att ha ett par riktigt bra solglasögon.

 

Balväska

Balväskan är inte bara ett glittrigt smycke du har över axeln, det är också en viktigt detalj för att du ska få plats med dina viktigaste detaljer under kvällen så som betalkort, mobil, reservsmink etc.

Ett sista tips som aldrig kan sägas för många gånger, konfettikanoner är riktiga stämningshöjare 😉

Kom ihåg att studenten och balen är speciella tillfällen att fira och ha kul med dina vänner. Välj dina accessoarer med omsorg och låt dem förhöja din outfit och återspegla din personliga stil.

 

Lycka till och hoppas du får en magisk dag!