Designa
Designa

Är det dags för utprovning snart eller vill du bara ha lite motivation och pepp?  Även om det är långt kvar kan du redan nu börja finurla på hur din studentmössa ska se ut.

Välj bland tusentals olika designval

 

Tänk på färgschemat

Färgerna på din studentmössa kan göra en stor skillnad för hur den uppfattas. Tänk på att välja färger som matchar diina kläder och accessoarer eller välj färger som representerar din personlighet eller intressen.

 

Kvalitet är viktigt

Tänk på att välja en högkvalitativ studentmössa som kommer att hålla länge och se bra ut på examensdagen. Du vill inte att din mössa ska falla isär eller tappa färg efter bara några dagar.

 

Kontrasterande färger

Att använda kontrasterande färger kan bidra till att skapa en mer visuellt intressant studentmössa. Tänk på att välja färger som matchar varandra väl och skapar en balans.

 

Symboler

Att använda symboler som representerar din skola, dina intressen eller din personlighet kan skapa en personlig touch på din studentmössa.

 

Text / brodyr

En text eller ett meddelande på studentmössan kan vara en fin detalj som också kan berätta något om dig. Det kan vara ett citat, en kort hälsning eller bara ditt namn och examensår.

 

Glitter och bling

Om du vill ha en studentmössa som verkligen sticker ut, kan glitter och bling vara ett alternativ. Tänk på att använda det sparsamt och att det inte ska hindra din syn eller sitta obekvämt.