GARANTERAD LEVERANSTID - BESTÄLL STUDENTMÖSSA IDAG - SNABB LEVERANS!

Referenser

Vi samarbetar med över 700 skolor. Här kan du se några av de kommentarer som vi fått.

Kolan Engellau, Östra Real

ABC-Gruppen har verkligen överträffat Östra Reals förväntningar. En stor del är den personliga kontakten skolan har med sin kontaktperson från ABC, vilket gör att man hela tiden kan få uppdateringar och svar på sina frågor. De har snygga studentmössor till mycket bra pris! Vi är mycket nöjda att vi har ABC-Gruppen som vår leverantör av studentmössor och skolkläder! Vår kontaktperson på ABC-Gruppen har varit grymt bra, trevlig och lätt att ha att göra med!

Jesper Knutson, Polhemsskolan

Arbetet med ABC-Gruppen har från början till slut genomsyrats av proffsigt och vänligt bemötande. För oss på Polhemsskolan var ABC-Gruppen det givna valet efter att ha letat leverantörer. Här förenas och förpackas kvalitet, utbud och valmöjligheter i en snygg och trevlig förpackning. De har alltid tid för er och era önskemål där flexibilitet är ett nyckelord. Med trevliga kundansvariga och utprovare förmedlar de den rätta studentkänslan. De har mössan för alla individer vilket gör att vi som representanter liksom övriga studenter med stolthet kan springa ut på vår student med mössan i topp!

Louise Wallin. Hagagymnasiet

Vi har anlitat ABC-Gruppen som studentleverantör de tre senaste åren och det är vi jättenöjda med. Deras produkter är bra och i sortimentet hittar våra elever allt de vill ha. Samarbetet har alltid fungerat tack vare den goda kontakten med personalen, det är inga önskemål eller krav som är omöjliga att diskutera. Något som har varit mycket bra och underlättat för oss i mitt elevråd är ABC-Gruppens erfarenheter på alla plan.

Sebastian Westerlund, Åkrahällgymnasiet

ABC-Gruppen är ett professionellt och seriöst företag. De har ett ledande engagemang och en klanderfri organisation. Som ny skolrepresentant kommer man snabbt in i arbetet genom personliga möten och en egen kontaktperson. ABC-Ryhmä anpassar sig efter våra behov och man märker tydligt hur vi står i fokus. Dessutom erbjuder ABC-Gruppen kvalitetsvaror som dessutom är miljöcertifierade. De bidrar inte bara till en perfekt student utan även till en bättre värld. ABC-Gruppen har varit mitt självklara val de senaste tre åren.

Daniel Collin, Kungsgårdsgymnasiet

Samarbetet mellan ABC-Gruppen och oss har fungerat utmärkt! Vi upplever ABC-Gruppens utprovare som kunniga och väl medvetna om vad de pratar om. ABC-Gruppen uppför sig i övrigt problemfritt och visar ett överlag professionellt uppträdande gentemot kund. ABC-Gruppen står vid sitt ord och levererar sina produkter enligt överenskommelse.

Andreas Lindberg, Nynäshamn gymnasium

Jag har under flera år arbetat med studentmössorna på Nynäshamns Gymnasium och när jag började hade de som gått ut haft otroliga problem med sin leverantör och bytte då till ABC-Gruppen. Jag har aldrig upplevt några problem med ABC. Leveranserna är alltid i tid och eleverna är nöjda. ABC-Gruppen har ett väldigt brett sortiment och dessutom kläder och accessoarer. Vill också ge ett stort plus för de garantier som ABC-Gruppen erbjuder! Mitt betyg blir 5 av 5!

Nyheter

De senaste nyheterna om studentmössor, skolfoto, skoltröjor och årsböcker.

Se fler nyheter »

Nytt samarbete över Öresund
GPTW
En av Sveriges bästa arbetsplatser!

ABC-Gruppen - Sveriges populäraste studentmössa
Stockholm | Göteborg | Malmö | Uppsala | Västerås | Örebro | Linköping | Helsingborg | Jönköping | Norrköping