Designa
Designa

Vad kostar en studentmössa?

Priset på en studentmössa beror på hur du väljer att designa din studentmössa. Väljer du att designa en studentmössa på ett sätt som var populärt i slutet av 1990-talet, kostar den ca. 500 kr, väljer du många av de tillval som blivit populära de senaste 10 åren brukar en studentmössa kosta mellan 1500 kr och 2000 kr. Väljer du att verkligen ta ut svängarna kan den kosta upp mot 4000 kr.

Börja designa idag!

Hur mycket kostar en studentmössa?

Det som påverkar kostnaden av en studentmössa är framförallt val av material och de ökade kvalitetskraven. Då många studenter mer och mer använder studentmössan väldigt intensivt under sista halvåret har kraven på kvalitet och utseende ökat ordentligt de senaste 10 åren. Vi erbjuder därför extremt slitstarka och tåliga material från några av världens mest exklusiva och pålitliga producenter, så som Alcantara och Sympatex, eller utsmyckning med kristaller från Swarovski. Detta gör att de mer enkla tillvalen ofta är inkluderade kostnadsfritt i startpriset och de mer exklusiva materialen kan köpas till för några hundralappar. Genom att vi köper in stora kvantiteter kan vi även pressa priserna på de mer exklusiva materialen och se till att fler har råd att verkligen skapa sin dröm-studentmössa.

Vad påverkar priset på studentmössan?

Kraven på dagens studentmössor växer för varje år vilket ställer stora krav på produktion, leverans, kvalité och hållbarhet. För att klara av de miljontals anpassningar och tillägg som varje år görs på våra studentmössor och samtidigt klara en hållbar produktion och leverans, syr vi varje studentmössa för hand inom Europa. Denna extremt avancerade och komplexa produktion i kombination med de många populära exklusiva material som väljs skapar den rådande prisbilden för en studentmössa. Viktigt att komma ihåg är att vi idag inte har några studentmössor färdiga som lagerprodukter, utan allt sys och produceras enligt kundens önskemål, vilket blir en stor påverkan på pris.

Vårt mål är att alltid erbjuda prisvärda produkter i relation till kvalitet och komplexitet. Vi jämför oss löpande mot andra liknande branscher och leverantörer för att säkerställa att vi alltid erbjuder konkurrenskraftiga priser. Jämför gärna själv mot handsydda produkter som är helt kundanpassade avseende utseende, material och passform.

Vad ingår när man köper en äkta studentmössa från ABC-Gruppen?

Förutom att man vet att man får tillgång till de mest exklusiva och innovativa tillvalen kan man känna sig trygg genom att vår fabrik har över 20 års erfarenhet av att producera studentmössor, vi har även levererat över en miljon studentmössor och har bland branschens nöjdaste kunder. Vi kommer även ut och besöker skolan för att hjälpa till att hitta en storlek som passar och stötta dig i att skapa en studentmössa som passar just dig.

Vad händer om man inte har råd med studentmössan?

Alla ska ha råd med en studentmössa och därför bestämmer varje elev själv hur mycket pengar de vill lägga ner på sin design. Vi har alltid ett lågt startpris så alla kan få en studentmössa av hög kvalitet och tillgång till alla våra garantier.

Har din skola ett avtal med oss kan du kontakta skolans kurator eller skolledning och ansöka om bidrag, varje år hjälper ABC-Gruppen ett flertal elever som inte har råd med sin studentmössa. För oss är det viktigt att alla ska ha möjlighet till en minnesvärd skoltid.

Börja designa din studentmössa idag!

  • 100% Storleksgaranti
  • Nöjd-kundgaranti
  • Betala enkelt när du vill
Designa din mössa

Nöjdast kunder i Sverige