Designa
Designa

Nöjd-kundgaranti – Vi gör allt i vår makt för att du ska bli nöjd!

Vi gör allt i vår makt för att du ska bli nöjd! Det innebär att om du inte är nöjd med våra lösningar så har du möjlighet att skicka tillbaka både studentmössa och student tillbehör med personligt tryck och få full återbetalning om du har ångrat ditt köp för en mindre returavgift. 

Vanligtvis är detta ingenting som erbjuds när en vara har en personlig design men vi vill alltid att köpet hos oss ska kännas så tryggt som möjligt! 

För att anmäla att du vill returnera din vara behöver du kontakta vår kundservice inom 14 dagar från att du har tagit emot ditt paket. Du behöver skriva ditt ordernummer och anledning till din anmälan. 

Det går inte att returnera en vara efter 14 dagar från leveransen och det går inte att anmäla returen innan du har fått din produkt. 

Returer som inte anmäls innan eller som inte returneras med vår fraktsedel som du får i ett svarsmail kommer inte att hanteras och kommer omedelbart att skickas tillbaka till er. Detta är för att ni inte ska behöva betala extra för egen frakt och så att varan alltid går att spåra. 

Det kostar 149 kr att returnera din mössa och den kostnaden får du på en ny faktura när vi har tagit emot och hanterat din retur.