Designa
Designa

Full Returrätt – För när du vill returnera din mössa och ångra ditt köp.

Vi erbjuder 14 dagars full returrätt på samtliga varor. Det innebär att du kan skicka tillbaka exempelvis både studentmössa och student tillbehör med personligt tryck och få full återbetalning om du har ångrat ditt köp.

Vanligtvis är detta ingenting som erbjuds när en vara har en personlig design men vi vill alltid att köpet hos oss ska kännas så tryggt som möjligt! 

För att anmäla att du vill returnera din vara kan du göra det direkt på MittABC med ditt ordernummer inom 14 dagar från att du har tagit emot ditt paket. 
 – När du är inne på sidan kan du välja knappen ”Retur & Reklamation” och klickar på ”Full Returrätt”, fyller i formuläret och skickar in den. När vi har hanterat ditt ärende kommer ni att få mer information om hur ni gör.

Det går inte att returnera en vara efter 14 dagar från leveransen och det går inte att anmäla returen innan du har fått din produkt. Är det så att du redan nu vet att du inte vill ha din vara av en eller annan anledning kan vi hjälpa dig att pausa fakturan – för detta behöver du kontakta oss så snart du vet att du inte vill ha varan. Har du redan betalat fakturan så får du såklart tillbaka dina pengar i en återbetalning av oss. Det är viktigt att återkomma med era återbetalningsuppgifter så noga och tydligt som möjligt för att kunna få återbetalningen snabbast möjligt. 

Returer som inte anmäls innan eller som inte returneras med vår fraktsedel som du får i ett svarsmail kommer inte att hanteras och kommer omedelbart att skickas tillbaka till er. Detta är för att ni inte ska behöva betala extra för egen frakt och så att varan alltid går att spåra. 

Det kostar 129 kr att returnera din mössa och den kostnaden får du på en ny faktura när vi har tagit emot och hanterat din retur.