Designa
Designa

Mössförsäkring – Allt du behöver veta!

Varför är Mössförsäkringen så bra?

Försäkringen kostar bara 99 kr och ersätter dig om du skulle tappa bort, bli bestulen eller om du själv skulle råka förstöra din studentmössa så att den inte kan användas. Vid användning av försäkringen utgår ingen självrisk, så du behöver inte betala extra för att använda den efter du har köpt den! 

ABC-Gruppen kommer då att kunna skicka en ny studentmössa av standardmodell inom två (2) arbetsdagar från bekräftad anmälan eller så skickas en likvärdig studentmössa inom tio (10) arbetsdagar.

Försäkringen gäller fram till efter studenten och framgår tydligt på försäkringsbeviset. 

OBS! Försäkringen gäller inte för ändringar i din studentmössas design, exempelvis byte av storlek eller ändring av brodyrtext. För detta finns det andra lösningar om du kontaktar oss. 

Hur använder man Mössförsäkringen?

SKADA: Vid en skada skickar du in bilder på den skadade mössan till vår kundservice ihop med ditt ordernummer och ett kort meddelande av vad som har hänt samt att du vill använda försäkringen. 
Denna används när du känner att du inte kan använda mössan eftersom den är så pass skadad och behöver en ny mössa. Din skadade mössa behöver skickas tillbaka till oss. 

BORTTAPPAD: Vid en borttappad mössa börjar du med att skapa en förlustanmälan på www.polisen.se och sedan återkommer till oss i ett mail med kvittensen som du får ihop med ditt ordernummer och ett kort meddelande av vad som har hänt och att du vill använda försäkringen.

STÖLD: Vid en stulen mössa börjar du med att skapa en stöldanmälan på www.polisen.se och sedan återkommer till oss i ett mail med kvittensen som du får ihop med ditt ordernummer och ett kort meddelande av vad som har hänt och att du vill använda försäkringen. 

OBS! Mössförsäkringen går att nyttja en gång, så ta hand om er mössa.