Designa
Designa

Faktura – Delbetala eller Skjuta Fram

Du får fakturan inom 2-3 veckor från att du har slutfört din beställning hos oss. Vi har 20 dagars betalningsvillkor från att fakturan skapas, du kan se sista betalningsdagen på din faktura under ”förfallodatum”.

Vill du delbetala i 3 månader eller skjuta fram fakturan med 1 månad kan du skjuta fram fakturan till det önskade datumet direkt på MittABC! Det tillkommer inga extra avgifter eller räntor för detta alternativ när du skjuter fram fakturan innan den har passerat sitt sista betalningsdatum (förfallodatum). 

För att skjuta fram fakturan själv loggar du in med ditt ordernummer på MittABC och väljer knappen ”Skjut Upp” bredvid förfallodatumet. Här kan du välja vilket datum du vill betala fram till. Det är bra att veta att när du skjuter fram fakturan på detta sätt är det ditt ”anstånds datum” som du ska hålla koll på. Det innebär att vi har godkänt att du kan betala fram till ett sista datum men efter den kommer fakturan att fortsätta om den inte betalas i tid. 

Delbetalning:
Har du redan skjutit fram fakturan i MittABC och vill delbetala på 2 eller 3 månader?

För att delbetala fakturan kan du inte betala med knapparna på fakturan utan du gör så här:
1. Loggar in på din bank
2. Fyller i uppgifterna på fakturan för betalning (bankgironummer, beloppet, OCR-Nummer och vilket datum du vill betala fakturan)
3. Du godkänner betalningen hos din bank
4. Håll koll på kontot så att betalningen går genom och dras ifrån ditt konto

Din faktura uppdateras automatiskt med beloppet som är kvar att betala digitalt och du kan se din digitala faktura i MittABC. Du kommer inte få flera fakturor med mindre belopp utan du behåller din nuvarande faktura.

Du betalar till Klientmedel Billogram AB senast några dagar innan förfallodatumet. Tänk på att det är vanligt att det tar några bankdagar innan betalningen kommer in från banken och om du registrerar din betalning på en helg kommer det på nästkommande bankdag.