Designa
Designa

Inspiration – Vad ska jag skriva på min mössa?

Låt din studentmössa spegla dig och din personlighet. Du är unik och det borde din studentmössa också vara! Därför har vi nu sju ställen som du kan skriva på din studentmössa – bara hos ABC-Gruppen! Det finns självklart inga mallar för vad man ska skriva var, det är helt upp till dig. Vi har samlat ihop våra bästa tips tillsammans med de vanligaste förslagen som väljs av studenter runt om i hela landet. Allt för att ge just dig inspiration till hur du kan göra din studentmössa helt unik och personlig. 

Börja designa idag! 

 

•  Brodyr fram: För- och efternamn
Vad gör inte din studentmössa mer personlig än att skriva ditt för- och efternamn fram på mössbandet? Förnamn på vänster sida om kokarden och efternamn på höger sida. Kul att ha sin alldeles egna studentmössa!

Är ditt namn för långt? Eller ser det osymmetriskt ut? Inga problem! Det finns gott om plats att få med båda namnen på andra platser på din studentmössa.

Tips! Då kan det vara snyggt att kombinera det kortare namnet med förkortningen på ditt klassnamn eller det längre namnet med året du tar studenten (OBS! Det är vanligtvis inte samma år som du beställer din studentmössa). 

Exempel 1: Vänster sida “Leah” Höger sida “TE19” 
Exempel 2: Vänster sida “Gustavsson” Höger sida “Student 2022”

•  Gravyr innerrem: Telefonnummer 

Det sista du vill göra på din studentdag är att oroa dig! Därför är ett hett tips att gravera in ditt telefonnummer på studentmössans innerrem. Om mössan mot all förmodan skulle försvinna på din stora dag så är det ett lyckat recept för att den ska hitta tillbaka till dig! 

• Gravyr i skärmen
: Årtal och datum för studenten

Dagen du har kämpat för är äntligen här! Se till att komma ihåg den för alltid. På insidan av skärmen blir det jättefint att skriva in årtal och datum för din studentdag. Dagen som du verkligen vill minnas! 

• Brodyr bak uppe: Skolans namn

Skriv in skolans namn baktill på din studentmössa. Så att du aldrig glömmer korridorerna du har gått i så många gånger eller den panerade fisken i matsalen! 

• Brodyr bak nere: Klassnamn / Student 2022
Skriv in klassens namn baktill på din studentmössa. Så att du för alltid kommer ihåg den där klasskompisen du pratade med första dagen i skolan och din favoritlärare. 

Tips! Stärk gemenskapen i klassen! Inspirera dina klasskompisar att också skriva in ert klassnamn eller kanske ett klasscitat i studentmössan. Ett kul minne för livet! 


• Brodyr på mösskullen
: Emoji, utbildning eller länsvapen och nyhet! Fritext mösskulle

Gör din studentmössa extra speciell! Nytt för i år är att du kan kombinera att skriva valfri text med en emoji, utbildningssymbol eller länsvapen på mösskullen.

Tips! Skriv en framtidshälsning till dig själv eller välj ett citat som du tycker om att skriva bredvid emojin eller symbolen som du väljer. 

• Brodyr i fodret: Framtidsmål Brodyr fodret, hälsning eller citat
Vad drömmer du om att göra efter studenten? Kanske åka ut och resa, flytta hemifrån eller att plugga vidare? Skriv ditt framtidsmål på din studentmössa för att hålla motivationen uppe och påminna dig själv!

Tips! “I haven’t even started..” Fick inte det där citatet plats på mösskullen så får det garanterat plats här. 

Börja designa din studentmössa redan idag genom ett enkelt knapptryck här! Du sparar enkelt ner din design så att du kan sitta och fila på den om du inte känner dig helt klar. Behöver du fler tips eller råd är du varmt välkommen att kontakta oss eller kolla här.

INFO! Vi förbehåller oss rätten att ta bort texter som anses vara olämpliga eller stötande. Vad som anses vara olämpligteller stötande kan ni se i våra villkor här: https://www.abcgruppen.se/kopvillkor/ under punkt 8. ”Etiska Regler och Rätt att Underlåta Leverans”