Designa
Designa

Storleksgarantin – För när mössan inte passar!

Storleksgaranti är något du alltid har hos oss om du gjort din beställning på utprovningen i samband med att du fått ditt huvud mätt eller om du har följt vår storleksguide för beställning utanför utprovningen.

Utökad Storleksgaranti vid beställning på utprovning: 
Gäller för dig som har beställt din studentmössa under en utprovning i samband med att du fått ditt huvud mätt. Garantin är giltig om du kontaktar oss inom 30 dagar från att varan är levererad. Storleksgarantin är endast giltig en gång så därför viktigt du är noggrann när du mäter ditt huvud för andra gången.
Du kan läsa mer om garantin här: https://www.abcgruppen.se/zhquestion/storleksguide-studentmossa-jag-kopte-min-mossa-pa-en-utprovning-och-fick-ett-skraddarsytt-matt/ 

Storleksgaranti vid beställning utanför utprovning med storleksguide: 
Gäller för dig som har beställt din studentmössa utanför en utprovning och har följt vår storleksguide för att mäta fram din storlek. Garantin är giltig om du kontaktar oss inom 14 dagar från att du fått din leverans. Storleksgarantin är endast giltig en gång så därför viktigt du är noggrann när du mäter ditt huvud för andra gången.
Du kan läsa mer om garantin här: https://www.abcgruppen.se/zhquestion/storleksguide-studentmossa-jag-kopte-min-mossa-utanfor-en-utprovning-och-fick-inte-ett-skraddarsytt-matt/ 

 

Om du har problem med din storlek är det bara att följa nedan enkla steg: 

1. Mät ditt huvud enligt vår storleksguide här: https://www.abcgruppen.se/zhquestion/storleksguide-studentmossa-jag-kopte-min-mossa-utanfor-en-utprovning-och-fick-inte-ett-skraddarsytt-matt/

2.  Anmäla det på MittABC: https://myabc.abcgruppen.se/med ditt ordernummer. När du är inne på sidan kan du välja knappen ”Retur & Reklamation” och klickar på ”Storleksgaranti” och fyller i formuläret med din nya storlek i centimeter. (Har du en skräddarsydd storlek kommer vi att omvandla den åt dig). 

3. Vår kundservice svarar på ditt ärende snarast möjligt med hur vi kan gå vidare! 


Snabba Tips!

Mössan är för stor: Du får hem kostnadsfria storleksinlägg direkt om du går in på MittABC: https://myabc.abcgruppen.se/ med ditt ordernummer. du klickar sedan i ”Storleksjustering formulär”. 

Mössan är för liten: Om du har en halvstorlek kan du kika ifall det hjälper att du tar ut storleksjusteringen, du kan se vart de sitter här: https://youtu.be/U8JmHKPT25g 

OBS! Tänk på att storleksgarantin gäller 14 dagar från att du tar emot din mössa så vänta inte med att använda våra tips eller anmäla ditt ärende (Om annat inte har avtalats via en skola). Om du väljer våra snabba tips för att se om de hjälper behöver du inte kontakta oss och tala om detta, vi kan se ifall varor beställs och när ifall du behöver kontakta oss sen.